kisah kejayaan

 

Nama  NURUL MURLIATIE BT ZULKIFLI
Umur : 30 Tahun
Ahli :16hb Feb 2010

Latar belakang

Seorang anak muda yang berusaha meningkat pendapatan dalam suasana ekonomi Malaysia yang agak bergoyang. Beliau sudah mempunyai pekerjaan hakiki (pramugari), jadi bagi menambah pendapatan beliau telah mengikut untuk menjual produk (mask,Handbag)  di pasaran sekarang. Jadi beliau memilih untuk mengikuti kelas usahawan shoppe Pedi bagi menambahkan pengetahuan beliau. Beliau memilih media social kerana mudah mengiklankan product tanpa mengeluarkan cost yang banyak , Selain itu mudah untuk  berkomunikasi dgn seluruh rakyat malaysia  didalam mahupun diluar negara ..

Sebelum penggunaan ICT/ penglibatan PEDi

Generasi yang agak tidak jauh dengan teknologi, mudah kenal dan faham, ditambah pula beliau seorang yang terpelajar jadi memang tidak menjadi masalah. Hanya perlu dilorongkan bantuan-bantuan yang ada mungkin beliau terlepas pandang.

Selepas penggunaan ICT/ penglibatan PEDi

Sememangnya harapan Pedi supaya beliau mendapat sesuatu ataupun idea bagi mengembangkan usaha beliau dalam berniaga.Usahawan menghadiri kelas shopee dan kelas usahawan di PEdi dan berjaya membuka perniagaan di Shopee.

(https://shopee.com.my/kedaimurah199)

https://www.instagram.com/chateaudeluxmalaysia/?utm_medium=copy_link